Zöldség leves

2011.11.01. 20:23

Hozzávalók:
-vöröshagyma
-kevés pirospaprika
-borsó
-zeller
-sárga-és fehérrépa
-karalábé
-burgonya
-grízgaluska

Elkészítés:
A hagymát olajon megpirítjuk, felengedjük vízzel, belekeverjük a pirospaprikát, sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a tetszés szerint felszeletelt zöldségeket. Mikor megfőttek a zöldségek, beletesszük a grízgaluskákat.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása