Szárazbab leves

2011.11.01. 20:16

Hozzávalók:
-rántás
-bab
-tejföl
-sárga-és fehérrépa
-fokhagyma
-zeller
-babérlevél
-galuska

Elkészítés:
A babot előre megfőzzük a babérlevéllel. Ezt követően a zöldségeket, a rántást hozzáadjuk, sózzuk, majd mikor megfőttek a zöldségek, belekeverjük a tejfölt, majd beleszaggatjuk a galuskát. Tehetünk bele kis erőspistát is.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása