Burgonya leves

2011.11.01. 20:08

Hozzávalók:
-rántás
-burgonya
-tejföl

Elkészítés:
A felvizezett rántásba beletesszük a feldarabolt burgonyát. Főzzük, közben sózzuk (a burgonya a főzés során felszívja a sót). Miután megfőtt a burgonya, hozzáadjuk az előzőleg kis levessel csomótlanra kevert tejfölt, majd 5-10 percig tovább főzzük.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása