Hozzávalók:
-olaj
-liszt
-pirospaprika
-víz
-só
Elkészítés:
Világosbarnára pirítjuk a lisztet az olajban, levesszük a tűzről és egy kis pirospaprikával megszínesítjük. Felengedjük hideg vízzel, majd megsózzuk.
Hozzávalók:
-olaj
-liszt
-pirospaprika
-víz
-só
Elkészítés:
Világosbarnára pirítjuk a lisztet az olajban, levesszük a tűzről és egy kis pirospaprikával megszínesítjük. Felengedjük hideg vízzel, majd megsózzuk.
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.